Top 5 grunde til at besøge København denne sommer

Der er mange grunde til, at Danmarks hovedstad bør være på listen over byer, du skal besøge denne sommer. Faktisk så mange, at det vil være svært, at belyse dem alle her, så derfor nøjes vi med at nævne fem virkelig gode grunde til, at tage en tur til København.

1. En af de allerbedste grunde til, at besøge København må simpelthen være Tivoli. Tivoli er et fantastisk sted for både store og små. Tivoli har alt hvad du har brug for, for at have en sjov og hyggelig dag. Hele familien vil elske at bruge en dag i Tivoli. Tivoli er over 170 år gammel og dele af haven bærer præg af det nostalgiske, mens der samtidig gøre en stor dyd ud af, at holde den moderne og spændende for børn og voksne.

tivoli

Der er et hav af sjove forlystelser at more sig med, lige fra de rolige til børn og sarte sjæle, og til dem der er så vilde, at selv den største vovepels får et sug i maven!
I Tivoli har du samtidig rig mulighed for, at få lidt at spise, når du har brugt en masse energi. Der er mange forskellige restauranter – både dyrt og billigt, så her kan alle være med.

Runde tårn

2. Runde tårn er en anden ting der skal fremhæves ved København. Tårnet er gammelt og egentlig ikke særlig funktionelt, men det er en billig oplevelse, og når man endelig kommer op i toppen, har man den flotteste udsigt ud over det meste af København. Egentlig er der kun 209 meter op til toppen, men fordi vejen op snor sig, og det samtidig går op af bakke, kræver det lidt at nå til tops. Har man ikke været i Rundetårn, burde man helt klart give sig selv den oplevelse.

3. Når man taler København kan man ikke komme udenom Strøget. Den lange gågade som strækker sig ud over store dele af København. Er man glad for at shoppe, kan man sagtens bruge en hel eftermiddag med at gå, og kigge butikker og eventuelt tage et smut ind forbi en af de mange hyggelige caféer der ligger lige ud til Strøget. Det er alt sammen med til, at give en helt særlig, hyggelig stemning en varm sommerdag.

Strøget

4. Når man planlægger en tur til København, hører der sig en tur i Kanalrundfarten til. Kanalrundfarten tager dig rundt og se mange af seværdighederne i København. Samtidig er turen guidet, så hvis du ikke helt ved, hvad det er du kigger på, så har du guiden til at hjælpe dig med, at få mest muligt ud af din tur rundt i København.

5. Den sidste ting jeg vil nævne her er, alle de mange museer der er i København. En del af disse har gratis, eller meget billig entré. Der kan blandt andre nævnes Arbejdermuseet, Glyptoteket, Experimentarium samt Den blå planet.
Der er kort sagt et museum til enhver smag.

museer

Som nævnt, er der rigtig meget at foretage dig i København, så har du ikke lyst til at følge disse anbefalinger, så gør dig dine egne erfaringer med byen.

Post Author: [email protected]